Obrazovni smjerovi

Cilj naših edukacija je olakšati poslodavcima potragu za adekvatno educiranom radnom snagom te im ponuditi jamstvo da će polaznici koji su završili edukaciju u “Digitalnom svijetu” sigurno biti osposobljeni za posao koji bi trebali obavljati te da neće morati trošiti dragocjeno vrijeme na njihovo osposobljavanje osim osnovnog uvođenja u posao.

SERVISER RAČUNALA

Polaznici ove edukacije čeka uvod u servisiranje računala,  slaganje računala. instalacija OS-a. podešavanje mreže, instalacija office paketa. Podešavanje maila. Download drivera i Instalacija update-a. Nakon ove edukacije spremni ste za rad u bilo kojem servisu računala kao početnik ili možete nastaviti na advanced modelu i biti samostalni i spremni za svoj obrt ili firmu.

PROJEKTANT U AUTOCADU

Polaznici ove edukacije dobivaju znanje korištenja AutoCAD aplikacije s kojom možete nacrtati bilo  kakav tehnički nacrt s popratnom dokumentacijom i opisima. Načine kako koristiti pomagače i organizirati crtež, podijeliti crtež s drugima, printati nacrt ili izraditi PDF u mjerilu i još puno toga.

PROGRAMER ZA VISUAL BASIC I APP SHEET

Polaznici ove edukacija dobit će znanje iz razvoja na platformi s niskim kodom koje pružaju grafičko sučelje svima koji imaju osnovno iskustvo u programiranju za izradu softverskih rješenja. Platforme s niskim kodom pružaju vam alate i mogućnosti izvođenja za proširenje funkcionalnosti u susret naprednim poslovnim tokovima ili prilagođenim ponašanjima. Programeri će i dalje morati kodirati određene elemente aplikacije. Ovom procesu pomažu unaprijed izgrađene komponente koje nudi platforma s niskim kodom.

GRAFIČKI DIZAJNER

Polaznici ove edukacije steći će  znanja potrebna za izradu sredstava vizualne komunikacije u tisku, elektroničkom izdavaštvu i oglašavanju. Polaznici će se upoznati s osnovama grafičkog dizajne te biti osposobljeni koristiti se računalnim alatima za obradu fotografija, izradu vektorske i rasterske grafike te stolnog izdavaštva. Osposobljavanje za rad u aplikacijama Adobe Illustrator CC, Adobe Photoshop CC i Adobe InDesign CC.

(Potrebno je poznavanje osnova rada na računalu)

DIGITALNI MARKETING MANAGER

Polaznici ove edukacije steći će znanje iz djelokruga digitalnog marketinga općenito te kroz vježbe na realnim problemima i rješavanje digitalne prisutnosti na googlu i facebooku kao glavnim nositeljima priče.

Newsletteri, remarketing,twiter, quora, instagram i ostali kanali bit će dio alata koji će se koristiti u edukaciji.

Cjenik basic modula

Basic modul 20 sati

2.000.00 kn

Cjenik advanced

Advanced modul 60 – 80 sati 

  6.000.00 – 8.000.00 kn 

Cjenik radionica

Radionice se naplaćuju po kompleksnosti i

temi koju  obrađuju. Start: 5 sati – 500.00 kn  

DIGITALNI SVIJET RIJEŠAVA SVE VAŠE POTREBE PRI KORIŠTENJU RAČUNALA I PROGRAMA U DIGITALIZACIJI POSLOVANJA

Digitalni svijet
Ribarska 1a
e-mail: info@digitalnisvijet.net
web:www.digitalnisvijet.net
Express-info d.o.o.
G. Sroki 122e, 51216 Viškovo

Tem. kapital: 20 000 uplaćen u cjelosti:
Oib: 85330316589
IBAN: HR3123600001102560012
Čl. uprave: Danijel Celcner

e-mail: info@digitalnisvijet.net
web:www.digitalnisvijet.net

Copyright 2021. Digitalni svijet All rights reserved